Kia Sportage 2022 a ajuns în România
Kia Sportage 2022 a ajuns în România

Kia Sportage 2022 a ajuns în România

Spectaculosul SUV corean din segmentul superior al clasei compacte este acum comercializat pe continentul nostru. Îl putem comanda și în România.

Nivelurile de dotare care alcătuiesc oferta noii generații Kia Sportage în țara noastră sunt patru la număr și se numesc Urban, Style, Business Line, GT Line. Cea mai accesibilă versiune cu motorizare 1.6 T-GDI, cutie de viteze manuală și tracțiune numai pe roțile din față costă începând de la 25.817 euro (TVA inclusă). Prețurile variantelor mild-hybrid de 1,6 litri pornesc de la 26.854 euro (TVA inclusă).

Oferta de variante turbodiesel, având sub capotă propulsoare cu cilindreea de 1,6 litri, începe de la 27.139 (TVA inclusă) pentri cazul unei cutii de viteze manuale combinate cu tracțiune numai pe roțile din față. Și la secțiunea diesel există posibilitatea alegerii unor variante cu grup motopropulsor de tip MHEV, prețurile acestora pornind de la 28.849 euro (TVA inclusă).

La vârful ofertei de modele cu benzină găsim versiunea 1.6 T-GDI MHEV 7DCT 4×4 GT Line, propusă la prețul de bază de 36.087 euro. Echivalentul său în lista variantelor diesel se numește 1.6 DSL MHEV 7DCT HP 4X4 GT Line și costă începând de la 37.309 euro (TVA inclusă).

Dincolo de o dotare de serie cuprinzătoare, mizînd pe multe dispozitive avansate de siguranță și asistare a conducerii, Kia mai oferă și pachete tentante axate pe profile precum iarnă, siguranță, navigație, hi-fi (Harman Kardon), stil premium (include tapițerie din piele) și altele.

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii (1)

Smart #1 Primul Crossover Al Mărcii - Anunțuri Auto Moto Velo

[…] CP și 343 Nm. Deși Smart nu a comunicat cât durează accelerația 0-100 km/h, a confirmat o viteză maximă de 180 km/h. Bazându-ne pe greutatea de 1820 kg, sprintul 0-100 ar trebui să dureze sub 7 […]

AutoWox este cel mai complet si complex portal online pentru promovarea afacerilor in domeniul auto-moto si totodată cel mai bun portal pentru postarea anunțurilor de vanzare auto . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . AutoWox este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © AutoWox 2022. Toate drepturile rezervate . Powered by WoxMarketing .