NOU ! Mercedes-Benz C-Klasse Estate All-Terrain
NOU ! Mercedes-Benz C-Klasse Estate All-Terrain

NOU ! Mercedes-Benz C-Klasse Estate All-Terrain

septembrie 26, 2021
0 Comentarii

C-Klasse Estate All-Terrain vine standard cu gardă la sol mărită și tracțiune integrală.

Toată lumea caută, mai nou, mașini ”insensibile”, precum SUV-uri și crossovere. Clasa C break face un pas în afara șoselei, și intră în trend cu o versiune mai dură. Numele său: C-Klasse Estate All-Terrain.

Noua versiune poate aborda zonele off-road ușoare fără emoții. În primul rând, datorită gărzii la sol crescute cu 4 cm. Apoi, grație sistemului de tracțiune integrală disponibil standard. Și, în final, pentru că au apărut două noi moduri de rulare. Off-road, pentru teren dificil, și Offroad+, care activează și asistentul de coborâre a pantelor.

Mercedes-Benz C-Klasse Estate All Terrain autoexpert.ro

În plus față de modelul break de șosea, C-Klasse Estate All-Terrain a primit câte 3 LED-uri puternice pe fiecare far. Acestea se aprind automat la selectarea unuia dintre cele două programe off-road. Astfel, fluxul de lumină se lărgește, pentru o mai bună vizibilitate a obstacolelor. Luminile suplimentare se sting automat la peste 50 km/h.

C-Klasse Estate All-Terrain: modificări estetice

Modificările estetice includ protecții din plastic negru în zona inferioară a caroseriei. De asemenea, calandrul are elemente verticale, iar barele de protecție sunt retușate. Sunt disponibile jante cu diametrul de până la 19 inchi. Anvelopele au talonul mai înalt decât la Clasa C break.

Mercedes-Benz C-Klasse Estate All Terrain autoexpert.ro

La interior sunt disponibile trei combinații cromatice: negru, macchiato și negru, respectiv maro sienna și negru. Standard este oferit instrumentar digital de 10,25 inchi, iar opțional de 12,3 inchi.

Portbagajul are un volum de 490 litri, ce poate fi extins la 1510 l prin plierea spătarului banchetei. Hayonul electric este disponibil standard.

Mercedes-Benz C-Klasse Estate All Terrain autoexpert.ro

Noua versiune poate fi comandată cu două motoare, la alegere. Ambele au tehnologie mild-hybrid pe 48 V și o capacitate cilindrică de 2 litri. Motorașul electric poate crește puterea totală, pe perioade scurte, cu până la 20,4 CP, în funcție de viteză și de curentul disponibil.

Deși nu au fost dezvăluite nivelurile de putere, le putem deduce privind datele tehnice ale versiunii break de stradă. Astfel, versiunile 4Matic aflate actualmente la vânzare au puteri de 204 CP (C 200, benzină) și 258 CP (C 300 d)

 

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AutoWox este cel mai complet si complex portal online pentru promovarea afacerilor in domeniul auto-moto si totodată cel mai bun portal pentru postarea anunțurilor de vanzare auto . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . AutoWox este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © AutoWox 2022. Toate drepturile rezervate . Powered by WoxMarketing .