Răspunsuri la întrebări frecvente

În primul rand vă rugăm să creați un cont de utilizator în site-ul nostru . Faceți asta dand click pe butonul ÎNREGISTRARE din partea dreaptă superioară a site-ului nostru . Vă creați un nume de utilizator , introduceți adresa dvs de email și stabiliti o parolă . Selectați tipul de utilizator , respectiv dacă sunteți Persoană Fizică sau Firmă . Bifați căsuța de acceptare a termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului și apăsați butonul ÎNREGISTRARE . După asta o să primiți un link de verificare a adresei de email în căsuța dvs de email ( DACĂ CUMVA LINKUL DE VERIFICARE NU APARE ÎN FOLDERUL INBOX VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI ȘI FOLDERUL DE SPAM ). Dați click pe linkul de verificare și gata , contul dumneavoastră a fost înregistrat .

Foarte simplu . După ce a-ți creat contul de utilizator , dați click pe butonul ADĂUGAȚI ANUNȚ din partea dreapta sus a site-ului și completați datele necesare ( marcă auto , model , tip , cilindree , putere , preț , etc ) adăugați imagini cu autovehicului , introduceți adresa ( orasul ți judetul pe hartă ) selectați opțiunile și dotările și apoi apăsați butonul ADĂUGAȚI ANUNȚ . Gata , anunțul a fost publicat .

Simplu . Vă logați în site cu datele dumneavoastră ( email sau nume de utilizator și parolă ) și după asta aveți în partea dreapta sus butonul PANOU . Dați click pe PANOU și o să vă deschidă panoul dvs de utilizator unde puteți vedea anunțurile postate , mesaje trimise , mesaje primite și toate celelate detalii . Dacă doriți să modificați un anunț dați click pe butonul Editare al anunțului respectiv și faceți modificările dorite .

Puteți posta gratuit un număr de 3 anunțuri . Dacă doriți să postați mai multe anunțuri vă rugăm să achiziționați unul dintre pachetele noastre de publicitate . Nu este cazul să fiți reticent deoarece avem cele mai mici tarife pentru publicitate și oricine î-si poate permite să cumpere un pachet de servicii de publicitate fără nici un efort financiar deosebit . Deci nu aveți motive să vă chinuiți să creați conturi multiple greu de administrat . Pierderea de timp este mult mai mare decat cheltuiala materială infimă care este valoarea unui pachet de publicitate în platforma noastră  .

În primul rand ar fie bine să fie simplu , precis și la obiect . Completați toate detaliile necesare , treceți o scurtă descriere a autoturismului , încarcați poze clare și bine realizate . Nu exagerați cu descrierea prin fraze care nu au nici o legătură cu obiectul anunțului .

Dacă sunteți o companie care dorește să publice un număr mult mai mare de anunțuri decăt cele prevăzute în pachetele noastre de publicitate , vă rugam să ne contactați telefonic la numărul de telefon din pagina de contact a site-ului nostru și o să găsim o soluție concretă pentru nevoile dumneavoastră .

DA . Dacă sunteți o entitate ( persoană fizică sau companie ) care dorește să achiziționeze mai multe pachete de publicitate pe portalul autowox , oferim o reducere de 10 % din totalul valoric pentru un număr minim de 5 pachete de publicitate achiziționate odată . La fel , pentru plata in avans pe 12 luni pentru un pachet de publicitate , oferim discount de 10 % din valoarea totală .

Anunțurile promovate beneficiază de următoarele facilități :

  • sunt postate prin rotație în prima pagină a site-ului nostru , în acest fel avand pînă la de 80 de ori mai multe vizualizări decăt anunțurile fără promovare .
  • sunt postate prin rotație în primele rezultate ale căutărilor după marca de autoturism , avand  pînă la de 50 de ori mai multe vizualizări decăt anunțurile fără promovare .
  • sunt postate prin rotație în primele rezultate ale căutărilor după modelul  de autoturism , avand  pînă la de 50 de ori mai multe vizualizări decăt anunțurile fără promovare .
  • sunt postate prin rotație în primele rezultate ale căutărilor după zona geografică ( oraș , județ ) pentru marca și modelul de autoturism căutat , avand  pînă la de 50 de ori mai multe vizualizări decăt anunțurile fără promovare .
  • sunt postate prin rotație în sliderul cu ANUNȚURI ASEMĂNĂTOARE care rulează în partea inferioară a paginii cu detaliile autovehiculului căutat sau vizualizat  , avand  pînă la de 50 de ori mai multe vizualizări decăt anunțurile fără promovare .
AutoWox este cel mai complet si complex portal online pentru promovarea afacerilor in domeniul auto-moto si totodată cel mai bun portal pentru postarea anunțurilor de vanzare auto . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . AutoWox este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © AutoWox 2023. Toate drepturile rezervate . Powered by WoxMarketing .