SUV-ul compact Honda ZR-V este aproape de lansare
SUV-ul compact Honda ZR-V este aproape de lansare

SUV-ul compact Honda ZR-V este aproape de lansare

Planul companiei nipone este ca aceste modele noi să apară în showroom în cursul anului 2023. Tot atunci va fi pus în vânzare pe piețele din europa. Noua Honda ZR-V va fi plasată în gamă între HR-V și CR-V.

În fotografiile următoare am publicat imaginile versiunii pentru China, pe care le-am preluat de pe surse . Însă e foarte posibil ca modificările estetice pentru Europa să fie mici.

Honda ZR-V China autoexpert.ro

De propulsie se va ocupa sistemul full hibrid e:HEV, așa cum anunță oficial producătorul. Deși nu specifică, e probabil să fie același de pe HR-V, cu motor de 1.5 l și putere de 131 CP. Ar putea fi și cel de pe CR-V, de 2 litri și 184 CP, dar e mai puțin probabil.

Honda ZR-V 2023 autoexpert.ro

Honda ZR-V începe o nouă etapă

Noul SUV deschide următoarea etapă a strategiei europene de electrificare a mărcii. După el vor urma și alte modele SUV electrificate. Marca se va concentra și mai mult pe acest segment în creștere rapidă.

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii (2)

Thick Cut Dick Boy Bareback fucking – Hot Gayz Porn

[…] wanted to be out of it as soon as possible optimizare . She couldn’t fault the logic of his suv argument. Reluctantly she submitted to his instructions. She could move her lips enough to close […]

Tractoarele și detalii constructive ale acestora – UtilX Anunturi Utilaje De Constructii

[…] are un motor puternic și este proiectat cu roți mai mari în spate decât în față. Acest design este pentru a ajuta […]

AutoWox este cel mai complet si complex portal online pentru promovarea afacerilor in domeniul auto-moto si totodată cel mai bun portal pentru postarea anunțurilor de vanzare auto . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . AutoWox este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © AutoWox 2023. Toate drepturile rezervate . Powered by WoxMarketing .