Noul Range Rover Sport are mai multă clasă decât BMW X5 sau Mercedes GLE
Noul Range Rover Sport are mai multă clasă decât BMW X5 sau Mercedes GLE

Noul Range Rover Sport are mai multă clasă decât BMW X5 sau Mercedes GLE

Britanicii de la Land Rover au dezvaluit – in cursul zilei de 10 mai, cea de-a treia generatie a celebrei masini pe care o comercializeaza sub numele de Range Rover Sport. Construita pe platforma MLA-Flex – asemeni variantei standard, aceasta este cu aproximativ 67 de milimetri mai lunga decat anterior si ofera inclusiv o rigiditate torsionala cu pana la 35% mai mare, potrivit companiei producatoare.

Disponibila la preturi incepand de la 93.000 de euro – daca vine vorba despre piata din Germania, rivala perechii formate din BMW X5 si Mercedes GLE isi va intampina cumparatorii, din punct de vedere stilistic, alaturi de un aspect familiar – specialistii departamentului de design alegand sa se concentreze mai degraba pe modificarea anumitor ingrediente exterioare / interioare decat pe a intregii retete.

Noul Range Rover Sport

Vestile mai mult ori mai putin bune – in functie de unghiul din care priveste fiecare dintre noi, continua cu un pachet tehnologic ce cuprinde faruri cu matrice de LED-uri, directie integrala si scaune masaj, viitorii clienti urmand a se bucura insa si de instrumente de bord digitale, un display central curbat sau comenzi tactile pentru volan. Din peisaj nu lipseste – dupa cum se intampla si in cazul versiunii standard, nici climatizarea cu filtru pentru SARS-CoV-2

Noul Range Rover Sport

Noul Range Rover Sport

Sub capota – la nivelul compartimentului motor, cea de-a treia generatie a celebrei masini pe care o comercializeaza sub numele de Range Rover Sport beneficiaza de o gama variata de unitati electrificate, compusa din propulsoare cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri – unele pe benzina, altele pe motorina, acompaniate fie de tehnologia mild-hybrid pe 48 de volti, fie de tehnologia plug-in hybrid.

 

Noul Range Rover Sport

Respectivelor motorizari li se va alatura un V8 de 4.4 litri si undeva in jurul a 530 de cai putere – de origine bavareza, capabil sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 4.5 secunde. Primele exemplare ale rivalei perechii formate din BMW X5 si Mercedes GLE isi vor face aparitia pe strazi si in showroom-uri – la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni, inainte de sfarsitul anului 2022.

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii (1)

SUV-ul Compact Honda ZR-V Este Aproape De Lansare - Anunțuri Auto Moto Velo

[…] SUV deschide următoarea etapă a strategiei europene de electrificare a mărcii. După el vor urma și […]

AutoWox este cel mai complet si complex portal online pentru promovarea afacerilor in domeniul auto-moto si totodată cel mai bun portal pentru postarea anunțurilor de vanzare auto . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . AutoWox este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © AutoWox 2022. Toate drepturile rezervate . Powered by WoxMarketing .