Skoda Enyaq iV primul SUV electric al fabricii cehe
Skoda Enyaq iV primul SUV electric al fabricii cehe

Skoda Enyaq iV primul SUV electric al fabricii cehe

mai 26, 2021
0 Comentarii

Pentru primul său SUV electric, producătorul de automobile ceh Skoda oferă opțional și noile lumini Crystal Face. Acestea sunt compuse din 131 de LED-uri ce iluminează grila radiatorului. În combinație cu funcția animată Coming Home/Leaving Home, Crystal Face crească un efect cu adevărat unic. Totodată, Enyaq iV redefinește și standardele pentru interiorul automobilului,  cu spațiul extrem de generos. Spațiul oferit se ridică la nivelul modelului Kodiaq, în ciuda faptului că SUV-ul electric este mai scurt chiar decât compacta Octavia. Liniile de echipare tradiționale au fost înlocuite cu opțiunile Design Selections, ce reflectă în manieră de bun gust mediile contemporane de locuit.

Opțiunea Loft, de pildă, este inspirată din apartamentele familiilor moderne, iar Lodge se caracterizează prin materialele deosebit de sustenabile, pe când Lounge combină caracterul sofisticat cu exclusivitatea.

În ceea ce privește conectivitatea, SUV-ul oferă un display cu diagonala de 13 inchi și un head-up display ce include și funcții de realitate augmentată, precum și funcția ce permite manevre de parcare controlate de la distanță din aplicația MyŠkoda. Oferind o autonomie de peste 520 de kilometri conform ciclului WLTP, Enyaq iV permite parcurgerea rutelor zilnice uzuale, fără emisii locale.

Red Dot Awards este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai renumite competiții de design din lume, fiind dovada și simbolul calității excelente a designului de produs Juriul internațional compus din jurnaliști de specialitate independenți, designeri și cadre universitare de specialitate.

Anul acesta, la a 66-a ediție Red Dot Awards, experții au testat, discutat și evaluat aproximativ 7.800 de produse din circa 60 de țări. Ei au acordat o atenție specială criteriilor precum inovația, calitatea formelor, funcționalitatea, durabilitatea și sustenabilitatea ecologică.

 

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AutoWox este cel mai complet si complex portal online pentru promovarea afacerilor in domeniul auto-moto si totodată cel mai bun portal pentru postarea anunțurilor de vanzare auto . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . AutoWox este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © AutoWox 2022. Toate drepturile rezervate . Powered by WoxMarketing .