Noul will.i.AMG este un Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe
Noul will.i.AMG este un Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe

Noul will.i.AMG este un Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe

Cunoscut lumii intregi pentru succesele sale din industria muzicala – atat ca parte a celebrei formatii americane Black Eyed Peas, cat si pe plan individual, ca artist solo, will.i.am a dezvoltat, de-a lungul timpului, o pasiune uriasa pentru masinile custom. Realizat in colaborare cu divizia Mercedes-AMG – cel mai nou proiect al cantaretului din SUA are la baza un exemplar Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe, impresionantul super-sedan cu o alura de fastback renuntand insa la doua dintre portiere odata cu transformarea sa intr-un will.i.AMG.

will.i.AMG

Prezentat cu ocazia Marelui Premiu de la Miami, nonconformistul automobil – ce ar trebui sa faciliteze accesul persoanelor din comunitatile dezavantajate la educatie, pluseaza cu o capota a motorului inspirata de Mercedes SLS AMG, pachetul specific departamentului exterior cuprinzand inclusiv portiere cu deschidere in sens opus, un plafon acompaniat de doua panouri din sticla cu tenta fumurie si jante uriase, a la Mercedes-Maybach. Multiplele detalii laterale proaspete si eleronul posterior – ce consta in doua segmente diferite…. completeaza seria vestilor mai multi sau mai putin bune, de la caz la caz; la polul opus, interiorul nu ramane decat un mare mister si o necunoscuta de proportii – pe cand singurele informatii oficiale cu privire la propulsia lui will.i.AMG fac referire la prezenta unui benzinar cu opt cilindri, doua turbine si capacitatea de 4.0 litri, fara a spune ceva concret si despre puterea maxima.

will.i.AMG

Cam asta a fost pe scurt despre o alta noutate în lumea auto pe care criticii vor adora și comenta pentru mult timp de acum înainte .

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentarii (2)

Valentina

Salut! Va citesc site-ul de ceva vreme si, in sfarsit, am avut curajul sa merg inainte si sa va spun un strigat de la Huffman Texas! Voiam doar sa va spun sa continuati treaba excelenta!

Cadillac î-și Face Intrarea în Forță în Europa - Anunțuri Auto Moto Velo

[…] Acesta dezvoltă 347 CP și e conectat la o baterie de 100,4 kWh utilizabili. Astfel, autonomia noului cadillac , estimată de GM ajunge la aproape 500 km. Bateria se încarcă la surse de curent […]

AutoWox este cel mai complet si complex portal online pentru promovarea afacerilor in domeniul auto-moto si totodată cel mai bun portal pentru postarea anunțurilor de vanzare auto . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . AutoWox este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © AutoWox 2022. Toate drepturile rezervate . Powered by WoxMarketing .