Cât vor costa în România BMW iX şi BMW i4 ?
Cât vor costa în România BMW iX şi BMW i4 ?

Cât vor costa în România BMW iX şi BMW i4 ?

septembrie 25, 2021
0 Comentarii

Nu peste mult timp vor fi disponibile în România, BMW iX și BMW i4 au primit deja câteva zeci de comenzi ferme de la clienți din țara noastră și avem informații că prețurile lor vor fi la nivelul versiunilor cu motoare convenționale.

BMW se pregătește de ofensiva electrică. După i3 și iX3, care sunt deja în oferta bavarezilor pentru România, vor apărea în curând ale două modele. BMW iX și BMW i4 sunt viitoarele modele electrice care vor întregi gama cu emisii zero a mărcii.

BMW iX joacă în segmentul în care marca are cele mai mari vânzări, cu X5. Va fi pus în vânzare la jumătatea lunii noiembrie. Mașina este echipată cu un acumulator de 70 kWh, astfel că autonomia maximă este de peste 400 de kilometri. Acesta poate fi încărcat la stații rapide cu puteri de până la 150 kW, caz în care o așteptare de 10 minute înseamnă o autonomie de minim 90 kilometri. Lista cu dotări standard include faruri LED, jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, panou de instrumente acoperit cu Sensatec, sistem de climatizare automat pe 2.5 zone, funcție electrică de climatizare staționară și precondiționare și sistem audio cu 12 incinte.

Versiunea de bază, iX xDrive40, va avea două motoare totalizând 326 CP, o autonomie de 425 km și va costa 78.838 euro cu TVA, adică la fel ca X5 xDrive40d și xDrive45e. Și asta, fără a lua în calcul programul Rabla! Am ajuns să trăim momentul în care mașinile electrice costă cât cele convenționale.

Motoarele electrice dezvoltate de nemți pentru noile modele sunt foarte eficiente. A cincea generație BMW eDrive asigură un randament de top în industrie, de 93%.10 minute petrecute la priză vor asigura prelungirea călătoriei cu 150 km. Comenzile ferme primite deja de BMW acoperă 75% din targetul pentru finalul lui 2021!

Coupe-ul cu 4 uși BMW i4 poate fi considerat versiunea electrică a Seriei 4, deși nu are nimic în comun cu aceasta. La startul vânzărilor, vor fi disponibile două versiuni. Cea de bază, eDrive40, vine cu un singur motor electric care dezvoltă 340 CP, și va costa 52.955 euro în versiunea standard. Adică cu 833 de euro peste 420d Gran Coupe, de 190 CP. După aplicarea bonusului Rabla, prețul scade cu peste 10.000 euro. Brusc, trecererea la electrice nu mai pare prea grea. Îl vei putea cumpăra în România din februarie 2022.

 

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AutoWox este cel mai complet si complex portal online pentru promovarea afacerilor in domeniul auto-moto si totodată cel mai bun portal pentru postarea anunțurilor de vanzare auto . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . AutoWox este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © AutoWox 2022. Toate drepturile rezervate . Powered by WoxMarketing .