Hyundai a adus oficial în România noul model electric Ioniq 5
Hyundai a adus oficial în România noul model electric Ioniq 5

Hyundai a adus oficial în România noul model electric Ioniq 5

septembrie 25, 2021
0 Comentarii

Primul model electric dedicat brandului Ioniq al Hyundai a fost dezvoltat având la baza nouă platforma dedicată a mărcii pentru vehiculele electrice – Electric Global Modular Platform. E-GMP oferă, în modul standard, posibilitatea de încărcare la 800 V, dar și la 400 V, fără necesitatea unor componente sau adaptoare suplimentare. Ioniq 5 este unul dintre primele vehicule electrice din lume echipat cu infrastructură de 800 V. Aceasta permite încărcarea bateriei de la 10% până la 80% în doar 18 minute. Mai mult, după o încărcare de doar cinci minute, autovehiculul câștigă o autonomie de 100 km.

De asemenea, funcția V2L permite alimentarea sau încărcarea oricărui dispozitiv electric (ex.: bicicletă electrică, scuter electric, echipament de campare), chiar și a altor autovehicule electrice. Portul V2L este amplasat sub scaunele din spate și poate fi activat atunci când mașînă este pornită. Modelul poate fi echipat cu plafon solar care poate preveni descărcarea bateriei, oferind în același timp o autonomie suplimentară.

În România, modelul Hyundai Ioniq 5 va fi disponibil cu bateria de 73 kWh, iar clienții pot alege dintre patru versiuni de echipare:

  • Premium cu 217 CP – 2WD; autonomie: 481 km
  • Luxury – 217 CP – 2WD; autonomie: 451 km
  • Premium – 305 CP – 4WD; autonomie: 460 km
  • Luxury – 305 CP – 4WD; autonomie: 430 km

Prețurile pe piața din România încep de la 47.900 euro (fără prima oferită prin programul Rabla Plus).

 

Adăugați un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

AutoWox este cel mai complet si complex portal online pentru promovarea afacerilor in domeniul auto-moto si totodată cel mai bun portal pentru postarea anunțurilor de vanzare auto . Oferim cele mai avantajoase condiții de colaborare pentru reprezentanțe , dealeri sau parcuri auto . AutoWox este partenerul de care aveți nevoie .
Copyright © AutoWox 2022. Toate drepturile rezervate . Powered by WoxMarketing .